Poli-Farbe grund pentru tencuială silicatică

Prin aplicarea grundului de silicați Poli-Farbe se reduce capacitatea de absorbție a suprafețelor și crește aderența tencuielii. Grundul pentru tencuieli realizează cu suprafața de aplicare o priză chimică, în mare măsură permeabil la vaporii de apă și aer. Prin colorare în culoarea tencuielii, aplicarea următorului strat va fi perfectă. Grundul pentru tencuieli Poli-Farbe Silicat se poate comanda în formă colorată doar din fabricație, în culorile sistemului Ton in ton. În cazul unor culori individuale vă rugăm să vă interesați la serviciul nostru de relații cu clienții.

Domeniu de utilizare: Se aplică pe tencuieli fi nisate pe bază de var sau ciment, precum și pe sisteme termoizolatoare minerale pentru grunduirea anterioară aplicării tencuielilor Poli-Farbe.

Utilizare: În cazul utilizării tencuielii pe bază de silicați Poli-Farbe, se recomandă realizarea, în succesiunea de mai jos, a următoarelor straturi:

  • 1 strat de grund adânc penetrant, pe bază de silicați Inntaler, dacă este necesar
  • 1 strat de grund de silicați pentru tencuieli Poli-Farbe
  • 1 strat de tencuială de silicați Poli-Farbe.

Produsul nu se poate aplica pe suprafețe pe bază de ipsos. Suprafața de aplicare trebuie să fi e curată, netedă, uscată, cu o bună capacitate de încărcare. Praful și părțile desprinse se vor îndepărta și acestea se vor recondiționa cu materiale cu priză minerală. Între aplicările diferitelor straturi cu conținut de silicați trebuie păstrat un interval de timp pentru priză de cel puțin 12 ore. Dacă suprafața de aplicare este poroasă și absorbantă, primul strat trebuie aplicat din grundul de silicați adânc penetrant Inntaler. Recomandăm colorarea grundului adânc penetrant, astfel se pot decela ușor uniformitatea aplicării grundului, iar eventualele omisiuni se pot remedia și ulterior. Grundul de silicați adânc penetrant Inntaler, colorat, nu se poate păstra. Ulterior aplicării grundului adânc penetrant, ca al doilea strat de sub tencuiala de silicați Poli-Farbe se va aplica, cu pensula sau cu trafaletul, grundul pentru tencuieli cu silicați Poli-Farbe, de aceeași culoare cu tencuiala, pentru a obține o aderență și acoperire perfectă. Grundul pentru tencuieli se va plica ulterior amestecării temeinice a acestuia, fără diluare. Tencuiala de silicați va fi aplicată după trecerea a cel puțin 12 ore, necesare realizării prizei. La aplicare temperatura suprafeței pereților și cea ambientală trebuie să fi e cuprinsă între +10 °C și +25 °C. Evitați aplicarea grundului pentru tencuieli în soare puternic, în ploaie, într-o atmosferă foarte umedă, cu vânt sau pe vreme rece, sau protejați-o corespunzător de efectele intemperiilor, de ex. prin acoperire, prin menținere la umbră. În timpul aplicării din când în când curățați uneltele cu apă curentă. Tencuiala întărită se poate îndepărta doar prin metode fi zice, pe cale mecanică. Suprafețele care nu vor fi acoperite cu grund, cu tencuială - geamuri, balustrade, uși, burlane -, trebuie să fi e bine protejate, deoarece produsele pe bază de silicați au un puternic efect alcalin, caustic.

  • Aplicare: cu pensulă, trafalet.
  • Numărul de straturi recomandate: 1 strat.
  • Diluare: nu este recomandat.
  • Consum specific: 5-6 m2 /litru.
  • Timpul de priză: cel puțin 12 de ore.

Compoziţie: silicați, adezivi, granule de marmură, pigmenți, apă și aditivi.

Clasa de performanță la incendiu: Neinflamabil.

Produs cu efect alcalin puternic, la contactul cu pielea sau ochii poate avea efect caustic.

EUH210 Fișa tehnică de securitate este disponibilă la cerere.
EUH211 Atenție! În timpul pulverizării pot apare stropi periculoși, care pot fi inspirați. Nu inspirați vaporii sau ceața.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P302+352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălaţi cu multă apă și săpun.

Condiţii de depozitare: la temperaturi între 5-25 °C. A se feri de îngheţ!

Termen de garanţie: 6 luni de la data fabricării, în ambalajul original, sigilat.

Data fabricaţiei: vezi pe ambalaj.

COV limita UE g/l : cat A/g 30 g/l (2010). COV din acest produs, max. 30 g/l.

[Fisa cu date - https://drive.google.com/file/d/1Kjkhmg_03PUvW1nsd...]vodros5 vodros16
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba