Poli-Farbe Soluţie de liant

Pentru obţinerea tencuielii pentru soclu sau utilizare decorativă pentru interior şi exterior. Soluţia de liant Poli-Farbe este un amestec de răşini, care amestecat cu granule de marmură colorate Poli-Farbe 10 kg (5 x 2 kg) face posibilă obţinerea unei tencuieli de răşină într-o varietate de culori şi modele, care să se potrivească gusturilor individuale, aplicabilă atâtî în exterior, cât şi în interior. Pentru culori şi modele, folosiţi mostrarul de culori care prezintă combinaţii a 3 culori! În plus, combinaţia de calitate şi cantitate de granule de marmură poate fi utilizată pentru a produce aproape 2 milioane de culori sau modele.

DOMENIUL DE APLICARE:
pentru obţinerea tencuielii pentru soclu sau utilizare decorativă pentru interior şi exterior.

UTILIZARE:
Suprafaţa de bază trebuie să fie curată, uscată, fără praf şi pete de ulei. Pe suprafeţele poroase, cu capacitate de absoitţie se recomandă un prim strat de Poli-Farbe grund de tencuială decorativă. Suprafaţa de aplicare trebuie să fie curată, uscată, lipsită de praf şi ulei şi pretratată cu grund pentru tencuială fină Poli-Farbe. Amestecați 10 kg (5 x 2 kg) de granule de marmură colorate Poli-Farbe în soluția cu liant Poli-Farbe, la turație mică, timp de cel mult 20 de secunde. Aplicarea trebuie realizată cu o mistrie de oţel inoxidabil la o grosime de aprox. 2-2,5 mm în funcţie de dimensiunea particulelor. În funcţie de temperatură, suprafaţa poate fi netezită după o condiţionarea mai lungă sau mai scurtă. Culoarea albă, lăptoasă a soluţiel de liant sau a peliculei de acoperire va deveni incoloră în timpul procesului de uscare, în timp ce se va definitiva culoarea şi modelul final. Poate fi folosit la 5-25 °C. Evitaţi aplicarea tencuielilor într-o zi cu soare puternic, ploioasă, puternic umedă sau cu vânt. Uneltele pot fi spălate cu apă după utilizare. Tencuielile uscate pot fi îndepărtate doar cu solvent (de exemplu diluant nitro). Dacă temperatura suprafeţei scade sub +5 °C, procesul de uscare şi de legare se va încetini, poate dura câteva zile. Până la sfârşitul uscării, suprafaţa trebuie protejată în mod adecvat (de exemplu, prin acoperire) de efectele mediului, de precipitaţii şi de creşterea condensului de vapori, deoarece acestea pot cauza spălarea peliculei de acoperire.

  • Aplicare: cu o mistrie de oţel inoxidabil.
  • Raport de amestecare: 1,5 kg granule minerale colorate + 1 kg Poli-Farbe soluţie de liant.
  • Putere de dispersare: cca. 3,5-4,5 kg/m² în funcţie de calitatea suprafeţei şi de tehnica de aplicare.
  • Timp de uscare: aprox. 36 ore (la temp. de 20-25 °C, în condiţii de umiditate normală).

Compoziţie: apă, răşini sintetice, aditivi.

EUH208 Conţine un amestec de 5-clor-2-metil-4-izotiazolin-8-onă [nr. EINECS: 247-500-7] şi 2-metil-2H-izotiazol-3-onă [nr. EINECS: 220-239-6] (3:1), respectiv 1,2 benzizotiazolin-3-onă. Poate provoca o reacţie alergică.
P102 A nu se lăsa la îndemâ-na copiilor.
P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălaţi cu mub apă şi săpun. Vopseaua conţine un produs biocid care păstrează stratul de peliculă uscată, ale cărui ingrediente active sunt: Carbendazim (CAS: 10605-21-7); 3-(4-izopropilfeniI)-1,1-dimetil-carbamid (CAS: 34123-59- 6); 3-iod-2-propinil-butilcarbamat (CAS: 55406-53-6); Terbutrin (CAS: 886-50-0).

Fişa cu datele de securitate este disponibilă la cerere.

Asiguraţi o aerisire corespunzătoare în timpul tencuirii şi uscării, dacă lucraţi în spaţii interioare!

Clasa de inflamabilitate: Nu este inflamabil.

Depozitare: într-un loc ferit deIngheţIn timpul iernii, într-un loc umbros şi răcoros în timpul verii. Pericol de îngheţ!

Termen de valabilitate: 24 de luni, în ambalajul original sigilat.

Valoarea limită în EU pentru tento produkt (A/c): 40 g/l (2010). Acest produs contine cel mult 40 g/l VOC.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba