Inntaler vopsea cu silicatiă fatade

Categorii: Vopsele exterior

Vopsea de calitate superioară, pe bază de silicați (apă de sticlă) aptă și pentru zugrăvirea exterioară a clădirilor monumente istorice. Are permeabilitate excelentă la vapori și aer, asigură o aerisire naturală. Creează un strat de acoperire mat, fl exibil, cu rezistență excelentă la intemperii, care aderă excelent la bază, îmbinând astfel caracteristicile vopselelor cu dispersie și a celor tradiționale pe bază de silicați.

Domeniul de aplicare: se poate utiliza la vopsirea fațadelor clădirilor și a altor pereți din interior sau exterior, sau a pereților zugrăviți în prealabil cu vopsea cu silicați sau var. A nu se utiliza pe suprafețe de ipsos sau tratate în prealabil cu vopsele cu dispersie!

Utilizare: suprafața de bază trebuie să fi e solidă, curată, uscată, liberă de praf sau uleiuri. Părțile umfl ate sau desprinse trebuie îndepărtate de pe suprafețele vechi prin răzuire sau șlefuire, iar defectele din tencuială trebuie reparate. La zugrăvirea tencuielilor noi, respectiv pentru consolidarea tencuielilor vechi, pregătite, recomandăm utilizarea grundului de adâncime pe bază de silicat Poli-Farbe Inntaler. Vopseaua silicatică pentru fațade Poli-Farbe Inntaler, care trebuie amestecată bine înainte de utilizare, poate fi aplicată pe suprafața grunduită după cel puțin 12 ore timp de fi xare. Aplicarea vopselei poate fi efectuată cu pensula sau rola, în 2-3 straturi. Suprafețele continue trebuie vopsite cât mai repede, fără întreruperi, blenduind bine marginile suprafețelor de lucru învecinate. Asigurați timpul de fi xare corespunzător (6 ore) între aplicările straturilor. Vopsirea poate fi aplicată la o temperatură a aerului și pereților cuprinsă între +10 °C și +25 °C. Evitați aplicarea vopselii în lumina directă a soarelui, pe timp de ploaie, vreme foarte umedă sau când bate vântul, deoarece, datorită uscării neuniforme, pot apărea pete. Pentru obținerea unei pelicule colorate perfecte și uniforme, protejați în mod corespunzător (de ex. cu o plasă Raschel) vopseaua pentru fațade, pe toată perioada de uscare. Suprafețele zugrăvite, de sticlă și alte materiale, ce nu urmează a fi vopsite, trebuie protejate de produs prin acoperire. Vopseaua care a picurat trebuie îndepărtată imediat prin spălare cu apă abundentă. După vopsire, sculele trebuie spălate imediat cu apă. După folosire, recipientul trebuie închis cu atenție.

Colorare: produsul poate fi colorat prin sistemul de mixare culori Poli-Farbe, în cazul unei culori personalizate, contactați serviciul pentru clienți Poli-Farbe!

  • Aplicare: cu pensula, cu rola.
  • Numărul recomandat de straturi: 2-3 straturi.
  • Acoperire: 7-8 m²/l , într-un strat, în funcție de calitatea suprafeței.
  • Diluare: cu cel mult 5% apă.
  • Timp de fixare (la 20 °C): 6 ore.
  • Timp de așteptare înainte de (re)vopsire (la 20 °C): 6 ore.

Compoziție: apă de sticlă, liant, pigment, praf de marmură, aditiv de vopsea, apă.

EUH210 Fișa tehnică de securitate este disponibilă la cerere.
EUH211 Atenție! În timpul pulverizării pot apare stropi periculoși, care pot fi inspirați. Nu inspirați vaporii sau ceața.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă cu săpun.

Fișa tehnică de securitate este disponibilă la cerere.

La utilizarea interioară, asigurați o aerisire corespunzătoare în timpul vopsirii și uscării.

Clasa de inflamabilitate: Nu este inflamabil!

Depozitare: la o temperatură de 5-25 °C. Pericol de îngheț!

Sisteme de acoperire pe bază de silicați POLI-FARBE Inntaler Numărul A-121/2016 NMÉ.

Termen de valabilitate: 12 de luni de la data fabricației, în ambalajul original, sigilat.

Valoarea limită în UE pentru acest produs (A/c): 40 g/l (2010). Acest produs conţine cel mult 30 g/l VOC.

[Fisa cu date - https://drive.google.com/file/d/1Ki1qYPkLXYM8JWAwJ...]Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba