Poli-Farbe vopsea de colorare

Vopsea destinată colorării vopselelor de dispersie pentru fațade și pentru cele de interior, dar se poate aplica și ca atare, pentru decorare.

Domeniu de utilizare:

Datorită intensității culorii sale este foarte potrivit colorării vopselelor pentru exterior și a celor de interior. Pentru colorare se poate utiliza în cantități nelimitate, dar deja de la o concentrație de 10% are un efect colorant puternic. Utilizat ca atare, se folosește pentru realizarea de finisaje cu un colorit intens, pentru vopsiri decorative. Culorile diferite se pot amesteca între ele. Se recomandă să se coloreze în același moment întreaga cantitate de vopsea destinată utilizării.

Pentru colorarea vopselelor pe bază de var se va folosi maxim 3%, în timp ce pentru colorarea vopselelor pentru suprafețe exterioare se pot utiliza în cantități nelimitate, următoarele culori: Maro, Negru, Albastru, Ocru, Roșu aprins, Verde.

Indicații de utilizare:

- Colorare

Înainte de utilizare vopseaua colorantă Poli-Farbe se va agita temeinic, după care îl vom mesteca cu o mică parte din vopseaua care va fi colorată. Acest amestec îl vom adăuga întregii cantități de vopsea care va fi colorată, după care omogenizăm bine amestecul. Se recomandă efectuarea unei probe pe o suprafață redusă, deoarece culoarea amestecului se poate verifica după uscare. La colorarea vopselelor pe bază de var cantitatea de 3% din vopseaua colorantă se va amesteca cu o cantitate de 3-4 ori mai mare de apă, după care acest amestec se adaugă vopselei pe bază de var. Se recomandă să se coloreze în același moment întreaga cantitate de vopsea destinată utilizării și după amestecare să se utilizeze toată cantitatea, fără a se depozita.

- Vopsire decorativă

Suprafața care se vopsește trebuie să fie curată, uscată și fără praf, de o consistență corespunzătoare. Pe suprafețele nevopsite, puternic absorbante se va aplica un grund de dispersie adânc penetrant, după care se vor aplica 2-3 straturi de vopsea colorantă Poli-Farbe.

Aplicare: cu pensulă, trafalet.

După aplicarea vopselei, uneltele se vor spăla imediat cu apă.

După utilizare, recipientul vopselei trebuie închis cu atenție.

Compoziție: dispersii sintetice, pigmenți, aditivi, apă, aditivi de vopsea.

EUH208 5-clor-2-metil-4-izotiazolină-3-onă [Număr EINECS: 247-500-7] și 2-metil-2H-izotiazol-3-onă (Număr EINECS: 220-239-6] Conține un amestec de (3:1). Poate provoca o reacţie alergică.
EUH210 Fișa cu date de securitate disponibilă la cerere.
EUH211 Atenție! În timpul pulverizării pot apare stropi periculoși, care pot fi inspirați. Nu inspirați vaporii sau ceața.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălaţi cu multă apă și săpun.


Interval de timp pentru aplicarea celui de-al doilea strat:
3-4 oreConsum specific:
7-8 m2/litru/2 straturi

Timp de uscare: 2 ore

Păstrare: La o temperatură de 5-25 °C.

Risc de depreciere prin îngheț!

Clasa de performanță la incendiu: Neinflamabil.

Termen de garanție: 24 luni

EU limit value for this product (A/c): 40 g/l (2010). This product contains max 30 g/l VOC.

Valori limită UE pentru acest produs: (A/c): 40 g/l (2010). Conținutul maxim de VOC al acestui produs este de 30g/l.kannas125 kannas500
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba