Platinum Grund de adâncime

Grundul profund cu dispersie Poli-Farbe Platinum este un produs optimizat pentru amorsarea diferitelor suprafețe de perete înainte de vopsirea cu vopsea de perete Poli-Farbe Platinum. Poate fi folosit pentru a reduce și uniformiza efectul de aspirație al suprafețelor pereților, precum și pentru a întări tencuielile vechi, a straturilor de vopsea cu cretă și pentru a îmbunătăți aderența stratului superior. Produs diluabil în apă. Nu împiedică ventilația naturală a structurilor clădirii.

  • Aplicare: cu pensulă, rolă
  • Acoperire: 8,5-20 m2/l pe bază de grund nediluat, în funcție de gradul de absorbție al suprafeței
  • Diluare: cu apă, de până la patru ori
  • Timp de uscare la 20 °C: 12 ore
  • Revopsibilitate la 20 °C: 12 ore

AREA DE UTILIZARE

Poate fi folosit pentru amorsarea tencuielilor interioare, a suprafețelor din gips si beton înainte de aplicarea vopselelor de pereți Poli-Farbe Platinum.

UTILIZARE

Pentru tencuielile vechi, îndepărtați straturile libere, corodate de pe suprafața care urmează să fie tratată mecanic. Înainte de a începe lucrul, efectuați un test de impregnare pe o suprafață mică. Grundul profund cu dispersie Poli-Farbe Platinum trebuie să fie complet absorbit în porii suprafeței, suprafața finită trebuie să fie mată. Grundul nu trebuie să formeze un strat mai întunecat, lucios, „oglindă” pe suprafață, deoarece acesta este un semn de supradozaj. Dacă este necesar, produsul poate fi diluat de până la patru ori cu apă. Asigurați-vă uscarea adecvată (aproximativ 12 ore) înainte de aplicarea stratului superior Poli-Farbe Platinum. Poate fi folosit la temperaturi ale aerului și pereților peste +5 ° C. După vopsire uneltele trebuie spălate imediat cu apă.

COMPOZIŢIE

Apă, liant, aditiv pentru vopsea.

INFORMAȚII DE SECURITATE

EUH208 Conține amestec de 1,2-benzizotiazol-3 (2H)-onă și 5-clor-2-metil-4-izotiazolin-3-onă [numărul EINECS: 247-500-7] și 2-metil-2H-izotiazol-3-on [Numărul EINECS: 220-239-6] (3: 1). Poate produce o reacție alergică,
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă și săpun

Fișa cu date de securitate este disponibilă la cerere

CLASA DE PERICOL DE INCENDIU

Nu este inflamabil

DEPOZITARE

La o temperatură de 5-25°C. Pericol de îngheț!

DATA EXPIRĂRII

În ambalaj original, nedeschis, timp de 24 de luni de la producție.

COV

Valoarea limită UE pentru acest produs (A/h): 30 g/l (2010). Acest produs conține până la 30 g/l COV.kannas1 kannas5
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba