Inntaler Premium vopsea lavabilă latex de interior

Vopsea pentru interior cu putere foarte mare de acoperire, diluabilă cu apă, parfumată, cu conținut extrem de scăzut de COV. Pelicula este mată, durabilă, estetică, are permeabilitate bună la aer și vapori de apă. Prin sistemul de mixare a culorilor Poli-Farbe disponibil în multe locații din toată țara pot fi obținute mii de nuanțe.

DOMENIU DE APLICARE:
vopseaua este potrivită pentru vopsirea suprafețelor pereților tencuite, văruite sau vopsite anterior cu vopsea de tip dispersiv, precum și a pereților cu tapet vopsibil și cu rumeguș, a suprafețelor din gips-carton.

UTILIZARE:

Pregătire – Suprafața de vopsit trebuie să fie uscată, curată, fără praf și ulei și pregătită pentru vopsire. Straturile vechi, decojite se îndepărtează și suprafețele pereților vor fi gletuite. Pe tencuiala nouă și alte suprafețe foarte poroase – de ex. pe plăci de gips-carton, pe suprafețe tencuite – trebuie utilizat un grund de adâncime de dispersie pentru a uniformiza absorbția și pentru a evita formarea de pete. După ce grundul de adâncime s-a uscat, suprafața poate fi vopsită. Vopsire – Vopseaua trebuie amestecată bine înainte de utilizare. În cazul unei suprafețe poroase, este recomandabil diluarea vopselei cu 10-20% apă la primul strat. Aplicarea poate fi făcută cu pensula, cu rola sau prin pulverizare airless, de preferință în două straturi. Între aplicarea straturilor trebuie asigurat un timp de uscare de cca. 2 ore, în funcție de condiții. Vopseaua poate fi aplicată în intervalul de temperatură de la +5 ° C până la +30 ° C, incluzând temperaturile peretelui și temperatura ambiantă. După vopsire, instrumentele trebuie spălate imediat cu apă, deoarece vopseaua uscată poate fi îndepărtată numai cu solvenți sau detergent abraziv de uz casnic.

Aplicare: cu pensulă, rolă, mașină de pulverizare airless.
Eficiență: max. 14 m2/l (într-un strat, în funcție de condiții).
Diluare: cu max 20% apă la primul strat și max, 10% apă la al doilea strat.
Timp de uscare la 20 °C: cca. 2 ore.
Timp de uscare între straturi la 20 °C: cca. 2 ore.
Condiții de depozitare: Pericol de îngheț! A se păstra în ambalajul original la o temperatură de la +5 ° C până la +25 ° C.

Termen de valabilitate: în ambalajul original, nedeschis, timp de 24 de luni de la producție.

Data fabricației: vezi pe ambalaj.

EUH208 Conţine masă de reacție compusă din 5-cloro-2-metil-2H-izotiazol-3-onă și 2-metil-2H-izotiazol-3-onă (3:1). Poate provoca o reacţie alergică.
EUH211 Avertizare! Se pot forma picături respirabile periculoase la pulverizare. Nu respirați prin pulverizare sau ceață.
P101 Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P103 Citiţi eticheta înainte de utilizare.
P302+P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălaţi cu multă apă.
P501 Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu sistemul de colectare selectivă aplicat în municipiul dvs.

Clasa de pericol de incendiu: Nu este inflamabil!

Valoarea limită UE pentru acest produs (A/a): 30 g/l (2010). Acest produs conține maxim 1 g/l COV.

[Fisa cu date - https://drive.google.com/file/d/1_9WcRbHlTuRd5eOzN...]vodros2 vodros4 vodros8 vodros15
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba