Boróka Satin Lazură groasă semiluciosă

Categorii: Protecția lemnului

Poli-Farbe Boróka Satin oferă protecție împotriva efectelor radiațiilor ultraviolete (UV) datorită componentelor sale active într-o glazură densă cu solvent lucios de mătase. Acoperirea accentuă frumusețea naturală a lemnului, oferind protecție de lungă durată atât pentru exterior, cât și pentru interior, obiectelor și structurilor din lemn moale și tare. Glazura groasă este bine absorbită în lemn, creând un strat flexibil, hidrofug, rezistent la abraziune și zgârieturi. Cu multipla protecție UV, cu aditivi de ceară care măresc rezistența la uzură și zgârieturi și oferă rezistență la apă.

  • Aplicare: cu pensula, rola de lac
  • Număr recomandat de straturi: 2 straturi
  • Acoperire: 10-13 m2/l într-un singur strat, în funcție de capacitatea de absorbția a lemnului
  • Diluare: nu este necesar. Produsul este gata de utilizare după amestecare
  • Amorsare: nu în interior, protecția lemnului împotriva ciupercilor și insectelor este necesară în aer liber
  • Timp de uscare: 24 ore (în funcție de temperatură și umiditate)
  • Revopsibilitate: 24 de ore (în funcție de temperatură și umiditate)

 

AREA DE UTILIZARE

Exterioare si interior pregătite corespunzător, structuri din lemn moale si tare, pardoseli de construcții, garduri, pergole, mobilier, mobilier de grădină, case din lemn, lambriuri etc. poate fi folosit pentru protecție permanentă, colorare, decorare.

UTILIZARE

Orice strat de piele care s-ar fi putut forma trebuie îndepărtat de pe suprafața glazurii și materia trebuie amestecata bine. Înainte de glazura suprafețelor de lemn noi, uscate și depozitate corespunzător, trebuie efectuate șlefuirea și desprăfuirea, dacă este necesar cu degresare cu diluant esteric.

Suprafața de lemn de interior: se recomanda aplicarea primului strat paralel cu fibrele lemnului, in grosime uniforma, cu o pensula moale sau o rola de lac. Al doilea strat poate fi vopsit după 1 zi după uscare și șlefuire fină.

Suprafața din lemn de exterior: după pregătirea suprafeței, lemnul trebuie tratat cu un grund care oferă protecție împotriva ciupercilor si insectelor dăunătoare. După ce grundul s-a uscat - fără șlefuire - aplicați 2 straturi de vopsea glazurată, cu un timp de uscare de 24 de ore și o șlefuire fină. Se recomanda aplicarea a 3 straturi pentru culori incolore și deschise in locurile expuse la intemperii crescute.

Renovare, vopsire de reamintire: după șlefuire, șlefuire este necesară aplicarea a 1-2 straturi de glazură. Se recomanda bazarea și glazura fisurilor formate in timpul utilizării la scurt timp după apariția defectelor.

Glazurile de culori diferite pot fi amestecate între ele nelimitat. Culorile pot diferi de cardul de culori în funcție de tipul de lemn, de absorbție, de granulație și de grosimea stratului de glazură. Se recomandă colorarea de probă pentru a determina culorile. Uneltele pot fi spălate cu alcool de uz casnic după muncă.

COMPOZIŢIE

Diverse benzine, rășini alchidice, stabilizatori UV, pigmenți pentru filtre UV, aditivi

INFORMAȚII DE SECURITATE

H226 Lichid și vapori inflamabili
EUH066 Expunerea repetată poate provoca uscarea sau crăparea pielii
EUH208 Conține neodecanoat de cobalt și oximă de 2-butanonă. Poate produce o reacție alergică
EUH211 Atenție! În timpul pulverizării se pot forma picături periculoase inhalabile. Nu respira sprayul sau ceața.
P101 Dacă este nevoie de sfaturi medicale, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P210 A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul este interzis.
P271 Utilizați numai în aer liber sau într-o zonă bine ventilată.
P403 + P235 A se păstra într-un loc bine ventilat. A se păstra într-un loc răcoros
P501 Aruncați conținutul/recipientul ca deșeu: conform decretului guvernamental 225/2015. (VIII. 7.) și decretului VM 72/2013. (VIII. 27.).

Fișa cu date de securitate este disponibilă la cerere.

Asigurați o ventilație adecvată în timpul vopsirii și uscării!

CLASA DE PERICOL DE INCENDIU

Foarte inflamabil sau exploziv!

DEPOZITARE

La o temperatură de 5-25 ° C.

DATA EXPIRĂRII

În ambalaj original, nedeschis, timp de 5 ani de la producție.

COV

Valoarea limită UE pentru acest produs (A/e): 400 g/l (2010). Acest produs conține până la 400 g/l COV.femdoboz075 femdoboz25
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba