Platinum Lac de perete

Lac cu luciu mătăsos pentru protecţia durabilă a pereţilor interiori vopsiţi, cu care se pot realiza suprafeţe superlavabile. Peretele lăcuit este semilucios, se prăfuiește mai greu și poate fi curăţat ușor cu apă cu detergent neutru. Ulterior suprafaţa lăcuită poate fi revopsită cu vopsele lavabile de calitate superioară.

Domenii de aplicare: În primul rând, se recomandă utilizarea pe suprafeţe deja vopsite cu vopsele lavabile, de ex. Platinum vopsea lavabilă de interior. Se recomandă lăcuirea imediat după uscarea stratului de vopsea. Pentru realizarea unor suprafeţe estetice, poate fi utilizat și pe pereţii vopsiţi mai de mult, după remedierea și curăţarea lor. După lăcuire, culoarea iniţială a peretelui se poate modifi ca ușor, din acest motiv se recomandă o vopsire de probă (pe o suprafaţă redusă).

Mod de utilizare: Lacul se amestecă bine înainte de utilizare. De preferinţă, se lăcuiește imediat după uscarea stratului de vopsea lavabilă. Suprafeţele vechi se vor curăţa de praf, ulei sau alte impurităţi. Pentru a asigura o lăcuire de calitate, lacul se va aplica în două straturi. Pentu a obţine un luciu uniform, aplicarea se va face prin distribuirea uniformă a lacului, pe verticală și orizontală, cu o rolă velur cu părul scurt. Lacul aplicat neuniform poate cauza suprafeţe cu diferenţe de contrast la lumină. Al doilea strat se aplică numai după uscarea primului strat. Aplicarea lacului se va face la temperaturi cuprinse între 10-25 °C. Imediat după terminarea lucrării sculele folosite pot fi spălate cu apă, după uscare lacul poate fi îndepărtat numai prin folosirea unui solvent agresiv (de ex. diluant nitro). După folosire capacul recipientului se va închide bine.

  • Mod de aplicare: cu rola de velur, pensula.
  • Suprafat¸a de aplicare: suprafețe pro-aspăt vopsite cu vopsea lavabilă Poli-Farbe Platinum sau cu alte vopsele lavabile de calitate superioră.
  • Straturi recomandate: 2 straturi de lac semilucios de perete Poli-Farbe Platinum.
  • Diluare: cu max.5% apă, în funcție de modul de aplicare, respectiv pt. creșterea timpului de uscare.
  • Consum specific: 8-10 m²/litri/strat.
  • Timp de uscare: 2-4 ore, la 20 °C. Revopsire: după 2-4 ore, la 20 °C.

Compoziţie: dispersie polimerică, ceară, aditivi, apă.

Clasa de inflamabilitate: Nu este inflamabil.

EUH208 5-clor-2-metil-4-izotiazolină-3-onă [Număr EINECS: 247-500-7] 2-metil-2H-izotiazol-3-onă [Număr EINECS: 220-239-6] Conține un amestec de (3:1). Poate provoca o reacţie alergică.
EUH210
Fișa cu date de securitate disponibilă la cerere.
P102
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA:
Spălaţi cu multă apă și săpun.

Condiţii de depozitare: la 5-25 °C. A se feri de îngheţ!

Termen de garanţie: 24 luni de la data fabricării, în ambalajul sigilat.

COV limita UE g/l: cat A/l 200 g/l (2010). COV produs, max. g/l: 30 g/l.femdoboz1 femdoboz25
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba