Vopsea pentru pereţi interiori cu efect de purificare a aerului Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner 10L

304.00 RON

Vopsea pentru pereți interiori cu efect de purificare a aerului Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner, cu tehnologia de lianți Dow For,ashield.

Datorită liantului deosebit al vopselei pentru pereți interiori cu efect de purificare a aerului Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner, acesta absoarbe și transformă în vapori de apă inofensivi - prin filtrarea aerului - moleculele de formaldehidă ce se eliberează în spațiile închise din diversele produse pentru construcții și din articolele de mobilier. Vaporii de apă se evaporă în mod natural, iar ca și rezultat al acestui ciclu, compoziția aerului din spațiul interior este „curățată”.

 • Aplicare: cu rola, cu pensula
 • Număr straturi: 2 straturi
 • Acoperire: 8-10 m²/l per strat
 • Diluare: nu este permisă!
 • Timp de uscare, revopsire: 2 ore
 • Ambalaj: 10l
 • Vopsea pentru pereți interiori cu efect de purificare a aerului Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner, cu tehnologia de lianți Dow For,ashield.Datorită liantului deosebit al vopselei pentru pereți interiori cu efect de purificare a aerului Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner, acesta absoarbe și transformă în vapori de apă inofensivi - prin filtrarea aerului - moleculele de formaldehidă ce se eliberează în spațiile închise din diversele produse pentru construcții și din articolele de mobilier. Vaporii de apă se evaporă în mod natural, iar ca și rezultat al acestui ciclu, compoziția aerului din spațiul interior este „curățată”. Aplicare: cu rola, cu pensula Număr straturi: 2 straturi Acoperire: 8-10 m²/l per strat Diluare: nu este permisă! Timp de uscare, revopsire: 2 ore Ambalaj: 10l
  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Salvează coşul
  Comandă
  Alege limba