Vopsea de var pentru suprafețe interioare

33.00 RON

Vopsea utilizabilă pe suprafeţe interioare tencuite sau din beton. Se recomandă pentru vopsirea suprafeţelor care nu au mai fost vopsite, sau a celor vopsite anterior cu var. Este economică şi ecologică. Pelicula nu împiedică aerisirea naturală a peretelui, iar varul are şi efect igienizant. Aplicat în 2-3 straturi asigură un finisaj durabil. Conţinutul de dioxid de titan şi liant pe bază de dispersii îi conferă alte proprietăţi avantajoase (capacitate mare de acoperire, rezistenţă la uzură, utilizare uşoară) cu care surclasează varul stins, respectiv vopselel de var clasice.

 • Aplicare: cu rolă, pensulă
 • Număr recomandat de straturi: 2-3 straturi
 • Diluare: cu max. 30% apă pentru primul strat, max. 25% apă pentru straturile 2 şi 3
 • Rentabilitate: 4-5 m²/litru (în 2 straturi)
 • Amorsare: NU SE FOLOSEȘTE GRUND DE ADÂNCIME! Se desprăfuiește cu un amestec în proporție de 50- 50% vopsea var și apă!
 • Vopsea utilizabilă pe suprafeţe interioare tencuite sau din beton. Se recomandă pentru vopsirea suprafeţelor care nu au mai fost vopsite, sau a celor vopsite anterior cu var. Este economică şi ecologică. Pelicula nu împiedică aerisirea naturală a peretelui, iar varul are şi efect igienizant. Aplicat în 2-3 straturi asigură un finisaj durabil. Conţinutul de dioxid de titan şi liant pe bază de dispersii îi conferă alte proprietăţi avantajoase (capacitate mare de acoperire, rezistenţă la uzură, utilizare uşoară) cu care surclasează varul stins, respectiv vopselel de var clasice. Aplicare: cu rolă, pensulă Număr recomandat de straturi: 2-3 straturi Diluare: cu max. 30% apă pentru primul strat, max. 25% apă pentru straturile 2 şi 3 Rentabilitate: 4-5 m²/litru (în 2 straturi)Amorsare: NU SE FOLOSEȘTE GRUND DE ADÂNCIME! Se desprăfuiește cu un amestec în proporție de 50- 50% vopsea var și apă!
  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Salvează coşul
  Comandă
  Alege limba