Vopsea de dispersie, pentru interioare Medi-Farbe

332.00 RON

Caracteristici: vopsea pentru pereți, pe bază de apă, de o calitate specială, fără coonținut de diluanți, care se poate dezinfecta, rezistent la chimicale. Constituie o peliculă rezistentă, estetică, cu o bună permeabilitate la vapori și permeabilitate redusă la apă.

Se utilizează în spații din industria medicală, spații medicinale, blocuri operatorii, suprafețe tencuite, văruite, sau pe pelicule vopsite deja cu alte vopsele pe bază de dispersie, deasemenea pe tapet din fibră de sticlă și gipscarton. Se poate utiliza ca strat final pe suprafețele unde este necesară dezinfectarea intensivă.

 • Aplicare: prin pulverizare, cu rolă sau pensulă
 • Număr recomandat de straturi: 2-3 straturi
 • Rentabilitate: 5-6 m²/litru (în 2 straturi)
 • Diluare: cu apă, la primul strat cu max. 10%, la straturile doi și trei nu se va dilua.
 • Timp de uscare la o temperatură de 20°C: max. 4 ore.
 • Interval de timp pentru aplicarea celui de-al doilea strat, la o temperatură de 20°C: după min. 6 ore.
 • Uscare completă: max. 24 ore.
 • Caracteristici: vopsea pentru pereți, pe bază de apă, de o calitate specială, fără coonținut de diluanți, care se poate dezinfecta, rezistent la chimicale. Constituie o peliculă rezistentă, estetică, cu o bună permeabilitate la vapori și permeabilitate redusă la apă.Se utilizează în spații din industria medicală, spații medicinale, blocuri operatorii, suprafețe tencuite, văruite, sau pe pelicule vopsite deja cu alte vopsele pe bază de dispersie, deasemenea pe tapet din fibră de sticlă și gipscarton. Se poate utiliza ca strat final pe suprafețele unde este necesară dezinfectarea intensivă. Aplicare: prin pulverizare, cu rolă sau pensulă Număr recomandat de straturi: 2-3 straturi Rentabilitate: 5-6 m²/litru (în 2 straturi) Diluare: cu apă, la primul strat cu max. 10%, la straturile doi și trei nu se va dilua. Timp de uscare la o temperatură de 20°C: max. 4 ore. Interval de timp pentru aplicarea celui de-al doilea strat, la o temperatură de 20°C: după min. 6 ore. Uscare completă: max. 24 ore.
  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Salvează coşul
  Comandă
  Alege limba