Poli-Farbe vopsea pe bază de var pentru suprafeţe exterioare și interioare

40.00 RON

Destinat pentru fațade și suprafețe interioare. Proprietățile avantajoase ale varului stins clasic, combinate cu aplicabilitatea ușoară a acestuia. Nu influențează permeabilitatea naturală a pereților, fiind și economic și nepoluant. Domeniu de utilizare: Destinată vopsirii și recondiționării tencuielilor de fațade și interioare, cu priză minerală, suprafețelor de beton, a vopsirii sau recondiționării pereților vopsiți în prealabil cu var.

 • Aplicare: cu pensulă, trafalet.
 • Numărul de straturi recomandate: 2-3 straturi.
 • Consum specific: la suprafețe interioare: 4-5 m²/litru (în două 2 straturi); la suprafețe exterioare: 3-4 m²/litru (în două 2 straturi).
 • Diluare: cu apă.
 • Amorsare: NU SE FOLOSEȘTE GRUND DE ADÂNCIME! Se desprăfuiește cu un amestec în proporție de 50- 50% vopsea var și apă!
 • Destinat pentru fațade și suprafețe interioare. Proprietățile avantajoase ale varului stins clasic, combinate cu aplicabilitatea ușoară a acestuia. Nu influențează permeabilitatea naturală a pereților, fiind și economic și nepoluant. Domeniu de utilizare: Destinată vopsirii și recondiționării tencuielilor de fațade și interioare, cu priză minerală, suprafețelor de beton, a vopsirii sau recondiționării pereților vopsiți în prealabil cu var. Aplicare: cu pensulă, trafalet. Numărul de straturi recomandate: 2-3 straturi. Consum specific: la suprafețe interioare: 4-5 m²/litru (în două 2 straturi); la suprafețe exterioare: 3-4 m²/litru (în două 2 straturi). Diluare: cu apă.Amorsare: NU SE FOLOSEȘTE GRUND DE ADÂNCIME! Se desprăfuiește cu un amestec în proporție de 50- 50% vopsea var și apă!

  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Comandă
  Alege limba