Poli-Farbe Vopsea de colorare

6.00 RON
Categorii: Platinum Decor

Vopsea de colorare Poli-Farbe Datorită intensității culorii sale vopseaua de colorare Poli-Farbe este foarte potrivit colorării vopselelor de dispersie pentru exterior și a celor de interior. Utilizat ca atare, recomandăm folosirea pentru realizarea de finisaje cu un colorit intens, pentru vopsiri decorative. Pentru colorare se poate utiliza în cantități nelimitate, dar deja de la o concentrație de 10% are un efect colorant puternic. Culorile diferite se pot amesteca între ele. Vopseaua colorantă Poli-Farbe se poate utiliza și pentru colorarea vopselelor pe bază de var, în cantitate de max. 3%.

Se poate utiliza atât pentru exterior, cât și pentru interior.

 • Aplicare: cu pensulă, trafalet.
 • Consum specific: 7-8 m²/litru (în două 2 straturi).
 • Timp de uscare: 2 ore
 • Interval de timp pentru aplicarea celui de-al doilea strat: 3-4 ore După utilizare, recipientul vopselei trebuie închis cu atenție.
 • Vopsea de colorare Poli-Farbe Datorită intensității culorii sale vopseaua de colorare Poli-Farbe este foarte potrivit colorării vopselelor de dispersie pentru exterior și a celor de interior. Utilizat ca atare, recomandăm folosirea pentru realizarea de finisaje cu un colorit intens, pentru vopsiri decorative. Pentru colorare se poate utiliza în cantități nelimitate, dar deja de la o concentrație de 10% are un efect colorant puternic. Culorile diferite se pot amesteca între ele. Vopseaua colorantă Poli-Farbe se poate utiliza și pentru colorarea vopselelor pe bază de var, în cantitate de max. 3%.Se poate utiliza atât pentru exterior, cât și pentru interior. Aplicare: cu pensulă, trafalet. Consum specific: 7-8 m²/litru (în două 2 straturi). Timp de uscare: 2 ore Interval de timp pentru aplicarea celui de-al doilea strat: 3-4 ore După utilizare, recipientul vopselei trebuie închis cu atenție.
  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Comandă
  Alege limba