Poli-Farbe Tencuială decorativă silicatică 25kg

210.00 RON

Tencuială decorativă cu liant silicatic, gata de aplicare. Stratul de tencuială se îmbină chimic cu suportul de bază, este tare, rezistent la intemperii, asigură o bună aerisire și permeabiltate a suprafeței finale. Este componenta sistemului de colorare KolorBox®.

Se poate folosi ca strat final, decorativ, pe tencuieli pe bază de var, ciment și pe fațade izolate cu vată minerală.

Pentru formarea unei pelicule colorate uniforme, este important ca pe întrega perioadă de uscare să fie bine protejată de razele directe de soare, vânt și ploaie (cu plasă de protecție Raschel) și să fie aplicată într-un strat uniform!

 • Putere de acoperire:
 • acoperirea granulației de 1,5 mm, este de aproximativ 2,2-2,3 kg/m² (structură drișcuită)

  acoperirea granulației de 2 mm, este de aproximativ 2,8-3 kg/m² (structură zgâriată)

 • Timpul de uscare este de 24 ore
 • Tencuială decorativă cu liant silicatic, gata de aplicare. Stratul de tencuială se îmbină chimic cu suportul de bază, este tare, rezistent la intemperii, asigură o bună aerisire și permeabiltate a suprafeței finale. Este componenta sistemului de colorare KolorBox®.Se poate folosi ca strat final, decorativ, pe tencuieli pe bază de var, ciment și pe fațade izolate cu vată minerală.Pentru formarea unei pelicule colorate uniforme, este important ca pe întrega perioadă de uscare să fie bine protejată de razele directe de soare, vânt și ploaie (cu plasă de protecție Raschel) și să fie aplicată într-un strat uniform! Putere de acoperire: acoperirea granulației de 1,5 mm, este de aproximativ 2,2-2,3 kg/m² (structură drișcuită) acoperirea granulației de 2 mm, este de aproximativ 2,8-3 kg/m² (structură zgâriată) Timpul de uscare este de 24 ore
  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Salvează coşul
  Comandă
  Alege limba