Platinum Vopsea lavabila monostrat de interior


Alegeti culoarea preferată:
45.00 RON
Categorii: Vopsele interiore

Vopsea-gel de interior cu capacitate de acoperire extra, fără picurare. Este parfumată, asfel că în locuinţa proaspăt zugrăvită nu veţi simţi miros neplăcut de vopsea. Pelicula este mată, durabilă, uşor de curăţat. Utilizabilă pe suprafeţe nou gletuite, pe suprafeţe vopsite anterior cu vopsea pe bază de dispersii, pe suprafeţe din gipscarton şi tapet.

*Produsul nu conţine adaos de formaldehidă şi nici compuşi chimici dezvoltaţi pentru depozitarea şi eliberarea continuă de formaldehidă.

 • Ambalaje: 1 L, 2,5 L, 5 L
 • Aplicare: cu pensulă, rolă cu peri fini, trusă de vopsit Euro 2000
 • Număr recomandat de straturi: 1, eventual 2 straturi
 • Diluare: la nevoie, cu max. 10% apă
 • Rentabilitate: 15-20 m²/litru
 • Timp de uscare, reaplicare: 2 ore

 • Cartele de culori
  Vopsea-gel de interior cu capacitate de acoperire extra, fără picurare. Este parfumată, asfel că în locuinţa proaspăt zugrăvită nu veţi simţi miros neplăcut de vopsea. Pelicula este mată, durabilă, uşor de curăţat. Utilizabilă pe suprafeţe nou gletuite, pe suprafeţe vopsite anterior cu vopsea pe bază de dispersii, pe suprafeţe din gipscarton şi tapet.*Produsul nu conţine adaos de formaldehidă şi nici compuşi chimici dezvoltaţi pentru depozitarea şi eliberarea continuă de formaldehidă. Ambalaje: 1 L, 2,5 L, 5 LAplicare: cu pensulă, rolă cu peri fini, trusă de vopsit Euro 2000 Număr recomandat de straturi: 1, eventual 2 straturi Diluare: la nevoie, cu max. 10% apă Rentabilitate: 15-20 m²/litru Timp de uscare, reaplicare: 2 oreCartele de culori
  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Comandă
  Alege limba