Platinum Decor Glet piatră antică

86.00 RON
Categorii: Platinum Decor

Glet obţinut din măcinătură de minerale naturale, minerale argiloase, adaosuri moderne şi clasice, cu care se pot modela interioare de mare varietate şi unicitate.

Gletul se poate prelucra uşor, modelul cu efect rustic şi antic rezultat după întărire îmbracă o formă unică de fiecare dată. Permeabil excelent la vaporii de apă, rezistent şi incombustibil. Prin întărire formează o coajă tare, de culoare gri-gălbui deschis.

 • Aplicare: cu gletieră inoxidabilă, drişcă din plastic, şpaclu, etc.
 • Număr recomandat de straturi: 1-2 straturi
 • Consum specific: 1-1,5 kg/m²
 • Diluare: la nevoie cu puţină apă.
 • Glet obţinut din măcinătură de minerale naturale, minerale argiloase, adaosuri moderne şi clasice, cu care se pot modela interioare de mare varietate şi unicitate. Gletul se poate prelucra uşor, modelul cu efect rustic şi antic rezultat după întărire îmbracă o formă unică de fiecare dată. Permeabil excelent la vaporii de apă, rezistent şi incombustibil. Prin întărire formează o coajă tare, de culoare gri-gălbui deschis. Aplicare: cu gletieră inoxidabilă, drişcă din plastic, şpaclu, etc. Număr recomandat de straturi: 1-2 straturi Consum specific: 1-1,5 kg/m² Diluare: la nevoie cu puţină apă.
  Coşul meu

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Salvează coşul
  Comandă
  Alege limba