Boróka Lemn lichid

Categorii: Protecția lemnului

Plasture reparator în dispersie, diluabil în apa, cu pigmenți rezistenți la lumina, potrivit atât pentru utilizare în exterior cat si în interior, pentru repararea defectelor suprafețelor din lemn. Se usucă rapid si este ușor de șlefuit.

  • Aplicare: cu o spatulă
  • Acoperire: 1 m2/kg/1 mm
  • Diluare: până la 2-3% cu apă
  • Timp de uscare în funcție de temperatura, umiditate și grosimea stratului: 1-4 ore
  • Baza: nu este necesară la interior, la exterior cu Poli-Farbe Boróka Base sau Poli-Farbe Boróka Primer pentru protecția lemnului.

AREA DE UTILIZARE

Potrivit pentru repararea denivelărilor, fisurilor, găurilor din suprafețele din lemn exterioare și interioare - de exemplu pergole, garduri, acoperiri din lemn, scări, uși, ferestre. Plasturele este fără odor și poate fi șlefuit cu ușurință după uscare. Glazurile Poli-Farbe Boróka și emailurile Poli-Farbe Cellkolor, adică vopselele pe bază de apă și pe bază de solvenți, pot fi folosite pentru a acoperi suprafețele tratate cu lemn lichid Poli-Farbe Boróka.

UTILIZARE

Înainte de utilizare orice strat de piele format eventual pe plasturele din lemn de dispersie trebuie îndepărtat și materia trebuie amestecată bine. În cazul utilizării sporite în exterior sau în interior, suprafața trebuie pregătită cu Poli-Farbe Boróka Base sau Poli-Farbe Boróka Primer pentru protecția lemnului.

Se recomandă aplicarea lemnului lichid Poli-Farbe Boróka într-un singur strat, de pana la 1 mm grosime. Pentru a umple fisurile și golurile mai mari, aplicarea mai multor straturi uniforme poate preveni crăparea plasturelui. Înaintea aplicării fiecărui strat trebuie lăsat un timp de uscare de 1 până la 4 ore, în funcție de temperatură și umiditate. La emailare vă recomandăm să folosiți un plasture care seamănă cel mai mult cu culoarea originală a lemnului, astfel încât reparațiile să nu se abate ușor de la suprafața de bază. O structură asemănătoare cu nervurile lemnului se poate forma prin ștergere pe suprafața plasturelui proaspăt aplicat cu un burete umed sau o bucată de material textil. Diferitele culori ale lemnului lichid Poli-Farbe Boróka pot fi amestecate în proporții nelimitate între ele, sau pot fi produse nuanțe individuale folosind până la 1% a pastei colorante Poli-Farbe. A nu se aplica plasturele sub +10°C! După utilizare uneltele de lucru pot fi curățate cu apă. Plasturele uscat trebuie îndepărtat numai cu solvenți agresivi și puternici (de exemplu, diluant nitro). După reparație, plasturele rămas în recipient trebuie netezit și ambalajul sigilat cu grijă. Acest lucru evită jupuirea și uscarea produsului. În cazul uscării suprafeței, stratul întărit trebuie îndepărtat.

COMPOZIŢIE

dispersie de acrilat, pigment, carbonat de calciu, apă, aditivi

INFORMAȚII DE SECURITATE

EUH208 5-clor-2-metil-4-izotiazolin-3-onă [număr EINECS 247-500-7] și 2-metil-2H-izotiazol-3-onă [număr EINECS 220-239-6] (3 : 1 ) conține un amestec de 1,2-benzizotiazolin-3-onă și 2-metil-2H-izotiazol-3-onă. Poate produce o reacție alergică
EUH210 O fișă cu date de securitate este disponibilă la cerere
EUH211 Atenţie! În timpul pulverizării se pot forma picături periculoase inhalabile. Nu inspirați sprayul sau ceața!
P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor
P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă și săpun

Fișa cu date de securitate este disponibilă la cerere.

Asigurați o ventilație adecvată în timpul vopsirii și uscării!

CLASA DE PERICOL DE INCENDIU

Nu este inflamabil.

DEPOZITARE

La o temperatură de 5-25°C. Pericol de îngheț!

DATA EXPIRĂRII

În ambalaj original, nedeschis, timp de 24 de luni de la producție.glettvodor025 glettvodor075
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba